Domino E-Day

Merk: Diabetes Fonds URL | Bureau: Oberon Interactive URL Lemon Scented Tea URL | Credits: Toon ▼

Domino E-Day is de eerste online recordpoging vallende dominostenen. Iedereen kan bouwer worden en zijn/haar veld publiceren als gadget op Hyves. Domino E-Day is een initiatief van het en is een onderdeel van de nieuwe campagne met een focus op het domino-effect van diabetes.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x gadget
Laden...

9 reacties op “Domino E-Day”

 1. Frank Bonnet zegt:

  Ik ben onder de indruk van de bedenkers van dit spel. Hoe ze via internet het enthousiasme van veel bouwers weten op te roepen om tot diep in de nacht hun steentje bij te willen dragen en in ieder geval het Diabetes Fonds hierdoor onder de aandacht weet te brengen.

 2. Henny zegt:

  Heel leuk spel, RSI-klachten waard………….. 🙂

 3. Iekz zegt:

  Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, dan werkt het als een trein. Vooral de knop met de 3 steentjes in combinatie met de pijltjes op je toetsenbord. En niet te vergeten de verfkwast om het in te kleuren! Heerlijk….

 4. Hanne zegt:

  Leuk spelletje, en voor een goed doel. Het is weer eens iets anders dan van die collecteurs aan de deur. Wel mogen ze van mij het spelletje iets uitbreiden, met bijvoorbeeld bruggetjes en van die “switches” en de besturing wat verbeteren!!

 5. Sjoerd zegt:

  Leuk, alleen wat minder leuk zijn de ongevraagde emails. Ik heb het intussen gemeld bij de OPTA (tot nog toe zonder resultaat).

 6. Derrek zegt:

  Voorlopig vind ik het erg netjes (na aanmelden twee keer een tussenstand update gekregen en net een mailtje voor een prijsje die ik gewonnen heb).

  Je geeft overigens bij aanmelden toestemming dat ze je mogen mailen voor (en gedurende) de actieperiode. Die loopt tot half december overigens. Als ze daarna verder gaan ben ik het zeker met je eens Sjoerd!

 7. Richard zegt:

  Domino E-Day is gestopt op last van Endemol (zie http://www.diabetesfonds.nl/dominospel), maar je kunt het nog bekijken via het volgende URL: http://domino.one.chattie.oberon.nl

 8. nils zegt:

  domino e day

 9. nils zegt:

  domino e day doet het niet ik tiep mijn wachtwoord en zegt het verzonden en dat heb ik de hele dag aan de computeren en ik kijk af en toe en dan is ie nog bezig

Mijn reactie