Fanta: Play on

Merk: Fanta URL | Bureau: NRG3 URL | Credits: Toon ▼

‘Play On’ is het credo van de huidige campagne. Dus als er een nieuw 25cl flesje geïntroduceerd wordt in de vorm van een bal, kan dat alleen maar speels gebeuren. Zodoende lanceerde de frisdrankgigant een bannercampagne bestaande uit drie verslavende minigames. Gebruik de bottle om Fantanoids uit te schakelen, Party Crashers te ontwijken of Fun Invaders af te knallen.
Bekijk:
1 x website
1 x banner
1 x banner
1 x banner
Laden...

3 reacties op “Fanta: Play on”

  1. Knopjes schuiven met Fanta | ICBlog zegt:

    […] knoppen schuiven in banners is populair. Deze banner van Fanta is weliswaar niet zo mooi als hun vorige banners, maar is misschien wel effectiever omdat het duidelijk laat zien hoe weinig troep er zit in Fanta […]

  2. Fanta Ball Bottle bannercampagne « Freek van de Wijdeven zegt:

    […] De banners vind je nog op ICBlog. […]

  3. Fanta Ball Bottle bannercampagne | Verse copy zegt:

    […] De banners vind je nog op ICBlog. […]

Mijn reactie