Greenpeace: Stop nieuwe kolencentrales

Merk: Greenpeace URL | Bureau: KEGA URL | Credits: Toon ▼

combineert bij hun verzet tegen de nieuwe kolencentrale van oud activisme (het bezetten van het bouwterrein) met internetactivisme. Op www.stopnieuwekolencentrales.nl kan je natuurlijk een petitie ondertekenen, er is een korte video te zien over groene energie en je kan kijken hoe schoon jouw eigen energieleverancier is. Maar de leukste actie is dat je je eigen boodschap kan bedenken die op een nog geheim tijdstip op de reeds bestaande -kolencentrale wordt geprojecteerd. De videobanner is te zien voor de start van het journaal op Uitzending Gemist; zo zullen ze ongetwijfeld een doelgroep bereiken die bovenmatig geïntereseerd is in deze actie.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner
Laden...

Mijn reactie