Slee mee met Ideas For Brands

Merk en bureau: URL Credits: Toon ▼

De kerstkaarten blijven maar binnenkomen hier op de redactie. Niets ten nadele van de eerdere mooie creaties, maar Ideas For Brands weet met www.sleemeemetifb.nl de lat weer net wat hoger te leggen. Kies een IFB-er uit als tegenstander, upload je eigen foto, versier die met kerst-accessoires en stuif nek aan nek de berg af. Je kunt daarmee een Brand Fan Workshop winnen of een van de andere topprijzen (’10 minuten geheel vrij gebruik maken van Guido’s Warcraft Warrior, level 70!’). Zelfs aan de achtergrond muziek is gedacht.
Bekijk:
1 x actiesite
Laden...

2 reacties op “Slee mee met Ideas For Brands”

  1. gerard zegt:

    Erg leuk gedaan hoor!

  2. Harry zegt:

    Ben er niet van onder de indruk. Vind het geknutsel.

Mijn reactie