De op afstand bestuurbare Skoda Octavia

Merk: Skoda URL | Bureau: ACHTUNG! URL | Credits: Toon ▼

Omdat bijna alle auto’ een eigen actiesite hebben, kan de nieuwe Octavia natuurlijk niet achterblijven. Daarbij wist Skoda mijn aandacht ook nog eens goed vast te houden. Ergens in Nederland staat een op afstand bestuurbare Skoda Octavia. Via de actiesite kan iedereen deze auto bedienen. Zo kun je hem onder andere laten toeteren, praten, de motor starten of de lampen aandoen. Als je dit zelf ook wilt uitproberen moet je er wel wat tijd voor uittrekken gezien de grote hoeveelheid wachtenden voor je. Als je dan eenmaal aan de beurt bent, heb je een minuut om de auto te besturen. En dan is het wel te hopen dat er in die zestig seconden net een voorbijganger langs komt die je kunt laten schrikken..
Bekijk:
1 x actiesite
Laden...

1 reactie op “De op afstand bestuurbare Skoda Octavia”

  1. ruben van eijk zegt:

    I heart Achtung!, mooi weer hoor.

Mijn reactie