Stijlvolle Toyota Test

Merk: URL | Bureau: URL URL | Credits: Toon ▼

Eerder deze week zagen we dat de Ford Ka zich met een leuke spontane campagne op vrouwen richt. Ook Toyota heeft voor deze strategie gekozen. Zo worden alle modellen door Vicki (bekend als presentatrice van Top Gear en Fifth Gear en voormalig race-instructeur) getest. In het bijzonder de Toyota iQ. Voor dit model is er zelfs een filmpje gemaakt waarin Vicki het model test met twee verwende dames uit de serie ‘Echte Gooische Meisjes’. In deze serie houden de meisjes zich voornamelijk bezig met het kopen van dure kleren en daarom testen ze de iQ in een drukke winkelstraat. Zo is het model erg klein, zuinig en stabiel (en makkelijk in te parkeren).
Bekijk:
1 x actiesite
1 x rectangle
1 x rectangle
1 x rectangle
1 x banner
1 x overlay
Laden...

Mijn reactie