Archief van februari 2009


Parodontax Tasting Experience

Merk: Parodontax URL | Bureau: Nog niet bekend URL | Credits: Toon ▼

Het tandpastamerk Parodontax richt zich met deze campagne op restaurants die ‘puur eten’ serveren. Deze Tasting Experience restaurants koken bijvoorbeeld uitsluitend met biologische producten of hebben een vegetarische keuken. Bij deze actie van Paradontax kun je een kok aan huis of een diner voor twee winnen bij een Tasting Experience restaurant naar keuze. Doe mee aan de test waarin je de Tasting Experience locaties van de gewone restaurants moet scheiden. Behalve de online test kun je ook iets verdienen door een Parodontax actieverpakking te kopen. Hiermee kun je reserveren bij een van de Tasting Experience restaurants. Naar mijn mening is het een zeer onoverzichtelijke actiesite. Het kostte me namelijk heel wat tijd om te begrijpen wat nu eigenlijk de bedoeling van de test was.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner

Hyundai met in-video ad op YouTube

Merk: Hyundai URL | Bureau: Fitzroy URL | Credits: Toon ▼

Om de proefritaanvragen te verhogen, heeft Hyundai een in-video ad op YouTube gelanceerd. Deze campagne promoot de ‘Dutch-Deal’, waarin je, als je nu een Hyundai Tucson koopt, er pas in 2010 voor hoeft te betalen. De in-video ad’s zijn op YouTube Nederland echter pas sinds februari mogelijk. De actie van Hyundai zal tot maart te zien zijn.
Bekijk:
1 x In-video ad

Nederland gaat voor een beter klimaat

Merk: Het ministerie van VROM URL | Bureau: Onstuimig URL | Credits: Toon ▼

Milieubewust zijn is hot. Het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (VROM) komt daarom met deze interactieve campagne waar al 126.714 Nederlanders aan mee doen. Het VROM vraagt je om jouw idee in te sturen hoe we het beste het klimaat kunnen verbeteren. Dit kun je overigens al direct via de banner doen. De deelnemers maken kans op de eer om hun klimaatidee op de radio te vertellen.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner

What does your Soul look like?

Merk: Kia URL | Bureau: Nog niet bekend URL | Credits: Toon ▼

Deze campagne is gelanceerd ter introductie van de nieuwe Kia Soul. De boodschap, die op vrouwen is gericht, wordt online verspreid via via e-cards. Kies of maak een e-card en stuur hem door naar je vrienden en vriendinnen. Zodra je hieraan mee doet, maak je automatisch kans op de hoofdprijs: een jaar lang gratis Kia Soul rijden, of een van de andere prijzen. Op de actiesite verschijnen regelmatig nieuwe e-cards, om je kansen te vergroten en de verveling tegen te gaan.
Bekijk:
1 x microsite
1 x banner

Norton’s huis vol internetgevaren

Merk: Norton URL | Bureau: Communicatiebureau Coryfeeën URL | Credits: Toon ▼

Deze campagne van Norton, bestaande uit onder andere een Hyves-pagina en een actiesite, probeert iedereen bewust te maken van de gevaren op internet. Op deze pagina worden verschillende voorbeelden gegeven van cybercriminaliteit, inclusief de tips om je hiertegen te beschermen. De belangrijkste tips zijn natuurlijk in het voordeel van de beveiligingssoftware van Norton.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x Hyves