Beklim Mount Crystal Clear

Merk: URL | Bureau: URL | Credits: Toon ▼

Op Hyves vond ik deze campagne waarin je naar de ijskoude Crystal Clear bergtop reist. Maar welke vriendin is jouw ideale reispartner? In de Crystal Clear Adventure Test beantwoord je enkele vragen over wat jij tijdens deze reis zou doen. Welke spullen neem je bijvoorbeeld mee, wat doe je als je de top hebt bereikt en welke muziek draai je onderweg? Hieruit blijkt aan welke eisen jouw reispartner moet voldoen. Doordat de campagne aan je persoonlijke Hyves-pagina is gekoppeld, kun je in de test direct je vriendinnen uitnodigen en deze gadget doorsturen.
Bekijk:
1 x Hyves
1 x rectangle
1 x banner
Laden...

2 reacties op “Beklim Mount Crystal Clear”

  1. Ruben van Dijk zegt:

    Dit is gemaakt door Red Urban.

  2. ICBlog zegt:

    @ Ruben: Bedankt!

Mijn reactie