Dries Roelvink VS. Fons

Merk: URL | Bureau: The People’s Valley URL | Credits: Toon ▼

Nog een campagne van de ANWB, maar zeker even het vermelden waard. Het uitgangspunt van deze campagne is: “Als ondernemer kan je maar beter goed voorbereid zijn.” We kennen namelijk allemaal de KPN tv-commercial over de zanger Fons wel, die door een operatie aan zijn stembanden tijdelijk niet kon ‘prate nie en nie zinge nie’. In de meest recente commercial uit deze reeks van KPN krijgt Fons autopech. ANWB haakt hier erg leuk op in en laat zien wat er op de plaats gebeurd waar Fons verhinderd werd om op te treden. In de online commercial zien we Dries Roelvink het podium opstappen met zijn nieuwe Duitse hit. Tja, dan had Fons ook maar lid van de ANWB wegenwacht voor bedrijven moeten zijn..
Bekijk:
1 x actiesite
1 x video

Loading...

4 reacties op “Dries Roelvink VS. Fons”

 1. Michael van Os zegt:

  Leuk, maar… Dries versus FonDs?

 2. ICBlog zegt:

  @ Michael: Oeps! Bedankt.

 3. Sander zegt:

  Ik heb alleen de video bekeken, maar wat een ongelooflijk omslachtige manier om een ANWB lidmaatschap relevant te communiceren. Daarom issie natuurlijk niet echt grappig en BN’er Dries kan dat niet compenseren.

 4. krijn zegt:

  In eerste instantie is alleen gecommuniceerd dat Dries een carriere zou starten in Duitsland. In dat kader is ook een heuse Duitse single gelanceerd (zie driesroelvink.de). Pas nadat de hele showbiz pers over Dries heen getuimeld was, is bovenstaande clip getoond. De campagne is succesvol dankzij het complete verhaal van hoax tot commercial.

Mijn reactie