Glorix Groot Toilet Onderzoek

Merk: URL | Bureau: URL URL | Credits: Toon ▼

‘Je bent bij vrienden op bezoek. Je gaat naar de wc en.. je gebruikt het laatste vel. Wat doe je?’ Dit is een van de vragen uit het Glorix Groot Toilet Onderzoek. In deze vragenlijst stelt Glorix je 21 vragen over jouw toiletgewoonten. De vragen zijn onderverdeeld in de thema’s: ‘goede en slechte gewoonten’, ‘kleine en grote ergernissen’, ‘lekker schoon’ en ‘wie ben je?’. Deze persoonlijke vragen zijn leuk geformuleerd, alleen duurde het beantwoorden me net iets te lang. Maar je doet het natuurlijk niet voor niets! Glorix geeft namelijk een pot met geld weg. Als je alle vragen beantwoord hebt, maak je kans op deze pot als je precies raad hoeveel geld erin zit.
Bekijk:
1 x actiesite
Laden...

1 reactie op “Glorix Groot Toilet Onderzoek”

  1. Ulrich zegt:

    Hoe weet je nu of het toilet goed schoon is, bril, toiletpot, toilethokje?

    Hoe weet je of een openbare toilet goed schoon is en veilig is om je behoefte te doen en niet besmet of ziek daar te worden?

    Hoe schoon zijn openbare toiletten in Nederland?

Mijn reactie