Parodontax Tasting Experience

Merk: URL | Bureau: Nog niet bekend URL | Credits: Toon ▼

Het tandpastamerk Parodontax richt zich met deze campagne op restaurants die ‘puur eten’ serveren. Deze Tasting Experience restaurants koken bijvoorbeeld uitsluitend met biologische producten of hebben een vegetarische keuken. Bij deze actie van Paradontax kun je een kok aan huis of een diner voor twee winnen bij een Tasting Experience restaurant naar keuze. Doe mee aan de test waarin je de Tasting Experience locaties van de gewone restaurants moet scheiden. Behalve de online test kun je ook iets verdienen door een Parodontax actieverpakking te kopen. Hiermee kun je reserveren bij een van de Tasting Experience restaurants. Naar mijn mening is het een zeer onoverzichtelijke actiesite. Het kostte me namelijk heel wat tijd om te begrijpen wat nu eigenlijk de bedoeling van de test was.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner
Loading...

Mijn reactie