Geld ventilator van BGL

Merk: URL | Bureau: URL | Credits: Toon ▼

Al eerder zagen we enkele roadblocks voorbijkomen op NU.nl. Ook de BankGiro Loterij maakt hier subtiel gebruik van voor de actie waarin elk uur €37.500,- de deur uitgaat. Deze manier van aandacht trekken is in ieder geval beter dan de eerdere pogingen die de Loterij deed met haar irritante layers.
Bekijk:
1 x roadblock
Loading...

6 reacties op “Geld ventilator van BGL”

 1. Duchateau zegt:

  http://www.bgl.kijkshop.nl bestaat niet.

  Graag juiste gegevens aangeven. Ivm cadeao bankgiroloterij

  W Duchateau
  wdkasteel@kpnplanet.nl

 2. Duchateau zegt:

  Kunt u mij vertellen hoe ik online kan reserveren.
  Ik kan geen blokje vinden waar mn gebrfuikersnaam en cadeauboncode moet worden vermeld zoals in uw brief staat omschreven.
  Of is dit fake?? zoals zo vaak

  Groeten
  w Duchateau

 3. J.H.G. Senden zegt:

  ik kan ook niet via http://www.bgl..kijkshop.nl mijn gewonnen prijs reserveren.
  graag advies

 4. I. Hensing zegt:

  Duur papier gebruikt, met kleurenopdruke en veel tamtam mag ik een keuze maken uit princessproducten, gewonnen via een lot bankgiroloterij, de website bestaat niet, maakt deze loterij onegoofwaardig, moet eens aangepakt worden!

 5. wesselkamp zegt:

  ik heb een cadeaubon gekregen van de bankgiroloterij om bij de kijkschop iets uit te zoeken maar ik kan niet op de wegsite kommen.

 6. wesselkamp zegt:

  wie geeft mij antwoord

Mijn reactie