Worst bakt een worst bij je thuis

Merk: URL | Bureau: URL | Credits: Toon ▼

‘Soms moet je weer even evenaren dat vlees makkelijk lekkerder wordt met Croma en dat komen we graag bij jou thuis bewijzen. Nodig één van ons uit en laat je overtuigen.’ Maar uit wie kun je kiezen op deze site van Croma? Op de beginpagina staan vier mannen verkleed als een worst, een gehaktbal, een slavink en een karbonaadje. Kies je favoriete stukje vlees en vertel waarom Croma juist bij jóu thuis moet komen.
Ik vraag me af of de beste man dan ook echt in zijn ‘gehaktbalpak’ achter het fornuis komt staan?
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner
Laden...

4 reacties op “Worst bakt een worst bij je thuis”

 1. C. Rovers zegt:

  Hallo
  Wij zijn voor de carnaval op zoek naar “worstpakken”
  Zou U ons een handje kunnen helpen?
  ( n.a.v. uw advertentie!)

 2. harry van Essen zegt:

  Bij mijn zoontje is onlangs zijn blinde darm verwijderd en nu wil hij als blinde darm verkleed carnaval vieren, wellicht kunt u ons helpen met zo`n worstpak.
  bvd, ben nieuwsgierig naar uw reactie, grt harry

 3. Judith zegt:

  Ik zoek een worstpak, kunt u me wellicht helpen?

 4. Jacques Heetwinkel zegt:

  Beste medewerker,
  tbv een feestdag op de camping willen we verkleed gaan als gehaktbal. Kunt U mij misschien vertellen waar we aan dat kostuum kunnen komen.,
  BVD.

Mijn reactie