Bankzaken beheren met ING Bizznizz

Merk: URL | Bureau: URL URL | Credits: Toon ▼

Nadat de Postbank en ING zich samenvoegden, is het jongeren Postbank-platform nu ook geüpgraded naar een ING-oranje vormgeving. De site is een stuk interactiever geworden en bevat nieuwe functionaliteiten. Jongeren kunnen hier onder andere hun uitgaven, inkomsten en hun spaargeld bijhouden. Ook valt er op het platform geld te verdienen door een eigen te starten. Denk hierbij aan kinderen die zich aanbieden als personal shopper, styliste of schoenenpoetser. Voor hun onderneming kunnen ze op het platform een eigen pagina aanmaken waarop ze zich presenteren. Om ze goed op weg te helpen krijgen de jonge ondernemers van ING een -koffer waarin onder andere stickerpapier en visitekaartjespapier zit, zodat ze direct aan de slag kunnen.
Bekijk:
1 x actiesite
Loading...

Mijn reactie