Een hulpje van SPA

Merk: ReineURL | Bureau: Nog niet bekend URL | Credits: Toon ▼

Een zuiver moment, waar je ook bent. Zo luidt de nieuwe campagne voor de SPA van SPA Reine. De banner, gevonden op Hyves, stuurt je naar de Hyvertentie waar de te installeren is als gadget. Met deze -gadget op jouw Hyves-profiel kun je heel simpel en op een leuke manier bijhouden of jouw vochtbalans wel op pijl blijft. De waterbehoefte wordt bepaald aan de hand van je gewicht, lengte en een vage indicator die Sportintensiteit wordt genoemd. Op de actiesite vind je informatie over de , maar ook waarom het drinken van water zo belangrijk is.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x Hyvertentie
1 x banner
Laden...

2 reacties op “Een hulpje van SPA”

  1. Wouter zegt:

    Een drinkmeter is eigenlijk niets nieuws onder de warme zon, Roosvicee heeft ook al heel lang een drinkmeter: http://www.gezonddrinken.nl/

  2. Wim zegt:

    Het is op zich best een leuke gadget, alleen lijkt me beetje raar om dat zo te gebruiken. ALs ik een halve liter water heb gedronken tijdens sporten. Ga ik echt niet op me mobiel, om het door te geven dat ik wat gedronken heb!! Maar jah… Ze genereren wel weer naamsbekendheid zo.

Mijn reactie