Archief van juni 2009


Koel is het lekkerst

Merk: Grolsch URL | Bureau: Nog niet bekend URL | Credits: Toon ▼

Lekker in het zonnetje zitten met een ijskoud biertje. Jammer genoeg wordt
je biertje met dit weer veel te snel warm. Bij de koelservice van Grolsch kun je je warm geworden blikje omruilen voor een nieuwe ijskoude Grolsch. De koelservicewagen is deze zomer te vinden op verschillende festivals en evenementen. Op de site kun je terecht voor de agenda en koeltips.
Bekijk:
1 x actiesite

Veilig in de zon

Merk: Nivea URL | Bureau: Nog niet bekend URL | Credits: Toon ▼

Ben jij op de hoogte van de laatste sunfacts? Test je fabel- of feitenkennis op Nivea.nl. De test bestaat uit vijf vragen waarvoor je volgens mij geen zonne-expert hoeft te zijn. Daarnaast vind je niet alleen productinformatie op de site, maar ook tips over (welke) zonnebrandcrème en drie zomerse spelletjes. Deze spelletjes hebben natuurlijk alles te maken met bescherming tegen de zon.
Bekijk:
1 x microsite
1 x banner

Inimini Seminar

Merk: Conclusion URL | Bureau: QI URL | Credits: Toon ▼

Communicatiegroep Conclusion biedt jou een selectie van acht miniseminars. Geen geouwehoer, maar informatie en tips waar je in deze tijden wel iets aan hebt als bedrijf. De seminars worden gepresenteerd op een poppenkastachtige manier. Je maakt kans op twee kaarten voor North Sea Jazz door simpelweg te vertellen waarom jij daarbij wil zijn. Uiteraard kun je het seminar doorsturen naar anderen. Een B2B campagne, maar zo leuk dat we deze je niet wilden onthouden.
Bekijk:
1 x actiesite

Even checken voor de zomer

Merk: Volkswagen URL | Bureau: Achtung
URL | Credits: Toon ▼

Met de Volkswagen zomercheck kun je met een gerust gevoel met de auto op vakantie. Help familie De Visser in deze game van Amstelveen naar Avignon. Onderweg komen zij onder andere met een oververhitte motor, een lege accu en een losse trekhaak te staan. Jij moet zo snel mogelijk kiezen hoe het probleem verholpen kan worden. Drie keer een fout antwoord betekent game over. Na de game kun je opzoek gaan naar een dealer voor de zomercheck.
Bekijk:
1 x actiesite

Let’s party!

Merk: Nationale Postcode Loterij URL | Bureau: MediaMonks URL | Credits: Toon ▼

Bouw je eigen feestje. Kies een mooie outfit uit, plak je foto op het poppetje en dansen maar. Je verzint zelf een dansje door de verschillende dansstijlen achter elkaar te plakken. Na de choreografie kun je jouw dans naar je vrienden sturen en ze uitnodigen om ook een dansje te wagen. Ook kun je je dans delen op Hyves of YouTube. Ontegenzeggelijk geïnspireerd door Elfyourself.com, de kerstviral die elk jaar in december weer een succes is, waarvan hier een voorbeeld.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x Hyves
1 x banner