Colour your world

Merk: V&D URL | Bureau: URL | Credits: Toon ▼

De zomervakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat de nieuwe schoolspullen al in de winkels liggen. Pimp je Hyvesprofiel in de V&D school campus stijl en plaats de gadget op je profiel. De gadget is een agenda die je vrienden vol kunnen kladden zoals ze doen in real life. Via de Hyvespagina kun je door naar Schoolcampus.nl waar je prijzen kunt winnen, korting kunt downloaden en de game kunt spelen. Als hondje moet je in de game zoveel mogelijk artikelen uit de lucht plukken om kans te maken op een ITunes card van 25 euro.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x Hyves
Laden...

2 reacties op “Colour your world”

  1. Tom zegt:

    Erg drukke site en hij hapert ene beetje. Verder is de muis control een beetje onhandig.. misschien idee om deze iets wider te zetten?

  2. hidde zegt:

    online media bureau = digilogue

Mijn reactie