Hoe zuinig rij jij?

Merk: URL | Bureau: URL | Credits: Toon ▼

Shell richt de campagne op het zuinig rijden. Om het filmpje te bekijken, moet je je naam en telefoonnummer invullen. Cabaretier Jeroen van Koningsbrugge vertelt over zuinig rijden door een megafoon terwijl hij en het Zeeuwse meisje door Nederland rijden. In de stad wordt de weg versperd door een Hummer met een lege tank. Het Zeeuwse meisje weet wel iemand met ene oplossing en ze belt…..jou! Jeroen houdt de telefoon bij de megafoon zodat jij de Hummer-bestuurder kunt toespreken. Na jouw preek komt er een cheerleader-team tevoorschijn en duwt de Hummer aan de kant. Aan het einde wordt je doorgestuurd naar de ‘Hoe zuinig rij jij?’-test. Je krijgt tien vragen over zuinig rijden waarna je je vrienden vervolgens kunt uitnodigen om de test te doen.
Bekijk:
1 x actiesite
Loading...

3 reacties op “Hoe zuinig rij jij?”

 1. Hans zegt:

  Idee is dat je iets via je mobiel inspreekt wat Jeroen vervolgens gaat zeggen/laten horen tegen iemand die zonder benzine staat (ooit wel eens gezien of meegemaakt?). Jammer. Twee keer geprobeerd, maar het werkt niet.
  Daarnaast is deze actie typisch zo’n geval van leuk op papier (Zeeuws meisje en Citroen-man, dat wordt lachen!), maar echt niet leuk in uitvoering. Al die argumenten voor het Nieuwe Rijden horen we trouwens al jaren in een andere campagne (Bennie Jolink). Oh ja, en als de hele flauwe film is afgelopen moet je ook nog een test doen die je niet wilt. Hallo Brandbase, gas geven!

 2. Egbert zegt:

  Een Kever-cabrio zoals in het filmpje loopt gemiddeld 1 op 6. Nee, da’s zuinig rijden en helemaal van deze tijd. Goed over nagedacht bureau (not).

 3. Daan zegt:

  Prachtig idee en mooi uitgewerkt!

Mijn reactie