Archief van juli 2009


Hoe oud is jouw hart?

Merk: Becel URL | Bureau: Nog niet bekend URL | Credits: Toon ▼

Je hartleeftijd kan afwijken van je gewone leeftijd. Het geeft aan hoe gezond (of ongezond) je hart is. Factoren als je bloeddruk, cholesterolgehalte van je bloed en roken hebben hier invloed op. Door het beantwoorden van een aantal vragen weet je binnen enkele minuten wat jouw hartleeftijd is. De vragen gaan over je Body Mass Index, over je cholesterol gehalte en je bloeddruk. Naar mijn idee kan mijn levensstijl wel iets gezonder, maar verbazingwekkend genoeg is mijn hart een jaar jonger dan mijn echte leeftijd…
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner

Onbezorgd op reis

Merk: Centraal Beheer URL | Bureau: Advance Interactive Media URL | Credits: Toon ▼

Bereken wat voor jou goedkoper is. Een doorlopende reisverzekering of een tijdelijke reisverzekering. Met de test van Centraal Beheer ben je daar in no time achter. De test bestaat uit zes vragen waarvan vijf over jouw vakantiegedrag gaan die gesteld worden op ansichtkaarten. Met het beantwoorden van de laatste vraag maak je kans op een week vakantie van Allevakantiehuizen.nl.
Bekijk:
1 x actiesite

Mix en Match

Merk: Libresse URL | Bureau: Nog niet bekend URL | Credits: Toon ▼

Vind in dertig seconden de juiste outfit met het perfect passende ondergoed en Libresse product. Je maakt kans op duizend euro shopgeld en persoonlijk stylingadvies van een dresscoach. Hiervoor moet je twee perfecte combinaties maken en vertellen hoe zeker je je voelt met Libresse…
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner

Photo Experience

Merk: Cheqqer URL | Bureau: Nog niet bekend URL | Credits: Toon ▼

Al op vakantie geweest? Maak dan van je foto’s een eigen Photo Experience van Cheqqer. Deze Hyves-gadget is een slideshow waarin jij je vakantieverhaal kwijt kunt. Nodig al je vrienden uit en laat ze stemmen op jouw Photo Experience. Heb je aan het eind van de actieperiode de meeste stemmen dan maak je kans op een jaar gratis vakantie aangeboden door Arke. Dit houdt niet in dat je een jaar lang op vakantie kunt, maar dat je één zomer-, één wintervakantie en twee stedentrips gratis krijgt.
Bekijk:
1 x Hyves
1 x banner

Daar kun je mee thuis komen

Merk: Ministerie van Verkeer en Waterstaat URL | Bureau: Roorda URL | Credits: Toon ▼

Op verschillende evenementen deze zomer staat de BlaasBob-game. In deze game moet je de ballen in een doel blazen. Je hoeft zelf niet te blazen, dat kun je deze keer overlaten aan een bladblazer. Foto’s van de evenementen en de game staan op de site, waar je de game ook kunt spelen. Online moet je de bal zo lang mogelijk hooghouden met een bladblazer. In het tweede spelletje moet je de ballen vangen en vervolgens door één van de gaten schieten. Met de game zijn prijzen te winnen, al is op de site niet te vinden waar je kans op maakt.
Bekijk:
1 x actiesite