Fuck the crisis

Merk: URL | Bureau: Nog niet bekend URL | Credits: Toon ▼

SB Commerce BV, een bedrijf dat een aantal webwinkels exploiteert en ook voor derden realiseert, heeft genoeg van de crisis. Daarom een anti-crisis actie die door een viral (hoewel, een beetje slap en achterhaald ideetje, benieuwd of het de kwalificatie ‘viral’ wel gaat verdienen) moet worden aangejaagd. Op de site kun je natuurlijk ook online shoppen. De webwinkel van .nu biedt onder andere – beste geinige – t-shirts. Dat dan weer wel.
Bekijk:
1 x website
Laden...

1 reactie op “Fuck the crisis”

  1. Hans zegt:

    Hi deze jongens hebben op hyves supersnel 2500 vrienden gerealiseerd en ze zijn niet bang op twitter. Hebben inmiddels veel celeb’s als followers. Viral lijkt me dus niet de enige aanjager. Hebben meer pijlen op hun boog.

Mijn reactie