It’s a men’s world

Merk: Sanoma Men’s Magazines URL | Bureau: URL | Credits: Toon ▼

De mooiste dingen uit een mannenleven vliegen voorbij in een adrenalinerush van nog geen minuut. Wat is het toch fijn om een man te zijn. Deze online commercial voor Sanoma Men’s Magazines is gemaakt door Brandbase. Je vult je naam in, speelt de commercial af en stuurt het door naar je vrienden. Sanoma geeft echte mannenkorting, tot 54 procent korting op de mannenbladen. Deze kun je meteen bestellen of cadeau geven.
Bekijk:
1 x actiesite
Loading...

4 reacties op “It’s a men’s world”

 1. Daan zegt:

  Vooral de knipoog naar Prodigy’s ‘Smack My Bitch Up’ is erg goed 🙂

 2. Bart zegt:

  Alweer een “tell-a-friend” blunder? Het opt-in principe wat wij in Nederland hanteren. Uiteindelijk is op 3 december 2008 door de OPTA en het CBP in een gezamenlijk rechtsoordeel bekend gemaakt dat “Tell-A-Friend”-systemen toch blijven toegestaan onder de volgende voorwaarde:

  “De afzender moet volledige inzage hebben in het bericht dat namens hem wordt verzonden, zodat hij de verantwoordelijkheid kan nemen voor de persoonlijke inhoud van het bericht.”

 3. Hans zegt:

  Briljant, je naam komt in beeld! Nog nooit gezien! En oh, wat zou ik graag zo’n man willen zijn. Allejezus! Zoveel moeite en geld voor een idee van helemaal niks. Effe nog wat langer doordenken Brandbase, voordat je zo’n kutconcept aan je klant presenteert.

 4. Hert Zollner zegt:

  nice!

Mijn reactie