Archief van augustus 2009


Mars messages

Merk: MARS URL | Bureau: Nog niet bekend URL | Credits: Toon ▼

Het naar elkaar doorsturen van een persoonlijk berichtje waarvan de leukste door een ‘deskundige’ jury gewaardeerd worden met prijzen, is in zwang. Net als T-mobile kun je ook via de site van Mars meedoen en winnen. Maar ook nu weer weinig origineel en de prijzen zijn nou niet om over naar huis te berichten.. Het maakt balorig, vandaar mijn tekst op het plaatje hieronder. In de juiste spelling was het door de politie van Mars geblokkeerd..
Bekijk:
1 x actiesite

Vertel het je familie (voor weinig)

Merk: T-mobile URL | Bureau: Nog niet bekend URL | Credits: Toon ▼

Een campagne gericht op het ‘familiegevoel’. Er op gericht om goedkoop onderling smsen met je familie onder de aandacht te brengen. Je kunt via de actiesite berichtjes versturen naar je familie (of wie dan ook), de leukste komen in de Telegraaf en op bill boards in het land. Overigens werkte het foto of video uploaden bij je bericht niet bij mij terwijl ik me toch echt aan het maximale aantal MB’s hield..
Bekijk:
1 x actiesite

Nissan Pixo advertorial

Merk: NISSAN URL | Bureau: Nog niet bekend URL | Credits: Toon ▼

Tegenwoordig heeft elk nieuw model auto natuurlijk een uitgebreide actiesite. De manier waarop de doelgroep naar deze site wordt getrokken is doorgaans traditioneel, via banners, en met TV-ondersteuning. Van de Nissan Pixo kwam ik een advertorial tegen op Libelle.nl. De Pixo-site zelf is ook de moeite waard. Onder de “Leer kennen’ knop zitten enkele aardige interactieve graphics. Ik zou bijna zeggen, vrouw-vriendelijk’..
Bekijk:
1 x actiesite
1 x advertorial

Libresses’ perfect match

Merk: Libresse URL | Bureau: Nog niet bekend URL | Credits: Toon ▼

Libresse laat je middels een spelletje waarbij je jurkjes, onderbroeken (of strings) moet combineren met het juiste Libresseproduct. De winnaar mag voor 1.000 euro shoppen. Ik vind het een beetje een omslachtig gedoe hoewel het fraai is uitgevoerd. Kijk zelf maar..
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner

Otto’s magere modetest

Merk: Otto URL | Bureau: Nog niet bekend URL | Credits: Toon ▼

Op de website van de Telegraaf een banner van Otto, het postorderbedrijf spiegelt een test voor waarmee je kan achterhalen welk modetype jij bent. Eenmaal op de site van Otto is het wel een wat povere vertoning. De zeven vragen (kies uit vijf soorten mobiels, laarzen, kledingstukken, je favoriete tv-programma, en zo nog drie pogingen) maakt toch wel dat je vragen zet bij de uitslag van de test… Vragen die ik niet kan beantwoorden want ik kreeg geen uitslag. Ook op Mac compatibility bezuinigd waarschijnlijk.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner