Archief van september 2009


Bijenkorfs Dwaze Dagen

Merk: De Bijenkorf URL | Bureau: Nog niet bekend URL | Credits: Toon ▼

De Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf komen er weer aan. Net als bij de Maffe Marathon nu ook een online game voor de Drie Dwaze Dagen. Je moet zoveel mogelijk dwaze artikelen in de tas vangen, hiervoor krijg je een halve minuut de tijd. Met een hoge score maak je kans op een cadeaucard ter waarde van 100 euro. De game kun je als gadget plaatsen op jouw Hyvespagina en doorsturen naar je vrienden. Je kunt op de site het Drie Dwaze Dagen lied van Jeroen van der Boom beluisteren en downloaden. De Drie Dwaze Dagen boekjes online doorbladeren waarin je je eigen shoppinglist samenstelt is ook een optie.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner

Sentimentele Cup-a-soup?

Merk: Cup-a-soup URL | Bureau: Neboko FlowURL | Credits: Toon ▼

Niet meer ‘scherp en alert’ met Cup-a-soup, maar ‘met meer smaak en gevoel’. Cup-a-soup gaat op de sentimentele tour. De CEO van Cup-a-Soup, Cees Jan Blom, blogt op verschillende netwerken om zijn gevoelens met iedereen te delen. Op Meergevoel.nl worden de microblogs verzameld en kun je de Youtube-filmpjes bekijken.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x YouTube
1 x Twitter
1 x Facebook
1 x Hyves

Verleid Gigi Ravelli

Merk: Playboy Fragrances URL | Bureau: NRG3 URL | Credits: Toon ▼

Wind jij Gigi Ravelli om je vinger met jouw player-praatjes? In de Playboygame gooi je je charme in de strijd. Je speelt een player eerste klas met mooie vrouwen om je heen. Niet alles verloopt smooth, aan jou de taak om je uit die lastige situaties te werken zonder een echte hartebreker te zijn. Ook moet je je interesse letterlijk hoog houden (op gezichtsniveau) om niet afgewezen te worden. Na Gigi verleid te hebben kun je een mede-playboy uitnodigen. Je maakt kans op een Press to Play pakket met daarin een Playboy Fragrances en een deospray.
Bekijk:
1 x actiesite

Hoe Monkey proof ben jij?

Merk: Stichting Monkey Business URL | Bureau: Rhino creations URL | Credits: Toon ▼

De termen milieubewust, groen en diervriendelijk klinken me bekend, maar monkey proof…?! Deze quiz van Stichting Monkey Business meet hoe monkey proof jij bent. De quiz bestaat uit tien vragen die allemaal te maken hebben met milieubewust leven. Hoe hoger de Monkey proof meter, des te beter ben jij voor het milieu en dus ook voor de orang oetangs waarvoor Stichting Monkey Business zich inzet. Deelnemers van de quiz maken kans op verschillende prijzen, waaronder een maand gratis rijden in een hybride SMART, een kookworkshop en zelfs een ecologische viborator.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner

Jouw Nijmegen

Merk: Radboud Universiteit Nijmegen URL | Bureau: IN10
URL | Credits: Toon ▼

Een interactieve test van Radboud Universiteit Nijmegen waarmee VWO 4, 5 en 6 scholieren een beter beeld krijgen van Nijmegen als studentenstad. Aan de hand van tien vragen over het studentenleven wordt er een persoonlijk moodboard gemaakt. Dit geeft de scholier een kijkje in zijn/haar toekomstige studentenleven in Nijmegen. Absoluut geen saaie studiekeuzetest en er zit een leuke prijs aan vast. Deelnemers maken kans op een jaar lang gratis wonen in Nijmegen of een diner voor twee in het donker. Voor de test zijn er wel wat gegevens en een foto nodig. Om het makkelijk te maken kun je je inloggen met jouw Hyves-ID zodat je niets hoeft in te vullen.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner