Bijenkorfs Dwaze Dagen

Merk: De Bijenkorf URL | Bureau: Nog niet bekend URL | Credits: Toon ▼

De van komen er weer aan. Net als bij de Maffe Marathon nu ook een online game voor de Drie Dwaze Dagen. Je moet zoveel mogelijk dwaze artikelen in de tas vangen, hiervoor krijg je een halve minuut de tijd. Met een hoge score maak je kans op een cadeaucard ter waarde van 100 euro. De game kun je als gadget plaatsen op jouw Hyvespagina en doorsturen naar je vrienden. Je kunt op de site het lied van Jeroen van der Boom beluisteren en downloaden. De Drie Dwaze Dagen boekjes online doorbladeren waarin je je eigen shoppinglist samenstelt is ook een optie.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner
Laden...

1 reactie op “Bijenkorfs Dwaze Dagen”

  1. hidde zegt:

    mediabureau – digilogue / Initiative
    game/actiesite – MediaMonks
    online media creatie – Selmore Lynx

Mijn reactie