Hoe Monkey proof ben jij?

Merk: URL | Bureau: Rhino creations URL | Credits: Toon ▼

De termen milieubewust, groen en diervriendelijk klinken me bekend, maar monkey proof…?! Deze quiz van Stichting Monkey Business meet hoe monkey proof jij bent. De quiz bestaat uit tien vragen die allemaal te maken hebben met milieubewust leven. Hoe hoger de Monkey proof meter, des te beter ben jij voor het milieu en dus ook voor de orang oetangs waarvoor Stichting Monkey Business zich inzet. Deelnemers van de quiz maken kans op verschillende prijzen, waaronder een maand gratis rijden in een hybride SMART, een kookworkshop en zelfs een ecologische viborator.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner
Loading...

2 reacties op “Hoe Monkey proof ben jij?”

  1. Martin zegt:

    Ik heb de website bekeken en de test gedaan; blijkt dat ik nog veel milieubewauster moet leven, Prima initiatief!

  2. Roos zegt:

    Tof dat de Monkey proof test op ICblog staat!
    Is het een idee om de link naar de site in het artikel te zetten, zodat lezers niet eerst hoeven te googlen naar de test?

Mijn reactie