Da’s een fotoboek waard

Merk: Albelli URL | Bureau: URLURL | Credits: Toon ▼

Heel leuk hoor, al die foto’ op je computer, maar wat moet je er mee? Een foto-album maken natuurlijk! is met een albumideeën wedstrijd op zoek naar leuke, originele ideeën om een fotoboek te maken. De deelnemers maken kans op een Olympus E-450 KIT, het bedachte foto-album gratis, of korting op een foto-album.
Bekijk:
1 x actiesite
Laden...

5 reacties op “Da’s een fotoboek waard”

 1. Esmeralda Delhez zegt:

  het is misschien wel leuk om sjablonen toe te voegen en verschillende standaard achtergronden

 2. C.Huisman zegt:

  Heb als idee, om een fotoboek te maken in combinatie met HTML bestand van een stamboom. Zodat je een persoon uit het verre verleden, weer tot leven wekt, door zijn /haar foto’s bij de andere gegeven s te printen.

 3. Fred Fortuin zegt:

  Beste Albelli,

  Mijn zoon, Thijs van 5, kwam een aantal weken geleden naar me toe en zei een fantastisch idee te hebben. Ik was benieuwd en hij begon te vertellen dat hij het leuk vindt om foto’s te maken (was inderdaad bekend) en dat hij gek is op voetbal (was ook bekend want hij heeft een seizoenskart voor de plaatselijke eredivisieclub). Hij had zel bedacht dat het leuk was om deze hobby’s te combineren en om alle stadions van Nederland uit de eredivisie op foto vast te leggen en om daar een fotoboek van te maken.

  We zijn een paar weken geleden begonnen met treinen en hebben inmiddels de stadions van AZ,Ajax, Sparta, Feyenoord, NAC, Willem II, PSV, Roda JC en VVV gehad. We moeten nog naar diverse plekken en denken eind november klaar te zijn en te gaan beginnen aan ons fotoalbum.

  Ik dacht dat dit welcit in aanmerking zou komen voor jullie actie.

  Groet,

  Fred en Thijs Fortuin uit Houten.

 4. monique zegt:

  na overleiden van mijn vader 10-02-09 moet moet moet mijn moeder helaas hun/haar huis verlaten. (en met spoed ivm een verkoop deal 01-02-10) Heel veel liefde volle herinneringen blijven daar achter in een oude molenaars woning met heel veel verhalen..
  ik heb foto’s van in en om het huis gemaakt (weet ze niet)als tastbare emotionele herinnering aan heel veel moois wat ze daar samen hadden. dat wil ik har aan bieden bij het verlaten van haar woning. om toch een bieetje terug tekunnen kijken.
  Op het tuinpad van mijn vader. Ik was een kind en wist niet beter, dan dat dat nooit voorbij zou gaan.
  .

 5. Ellis zegt:

  Hallo,

  Mijn zoontje van 3 jaar is geboren met een forse aangeboren afwijking in zijn gezichtje. Na 2 operaties ziet het er al heel anders uit en deze geweldige metamorfose zou ik hele graag in een mooi album vastleggen…
  De eerste 2 jaren van zijn leventje is hij veel ziek geweest, deze vervelende periode zou ik graag laten opvolgen door alle mooie vrolijke foto’s die we de laatste tijd van hem kunnen nemen! Vele emoties in 1 album dus.

  Groet

Mijn reactie