Internet bootcamp

Merk: URL, Ministerie van Economische zaken URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Denk jij de weg zelfstandig te kunnen vinden op het internet zonder vast te lopen? Ik dacht van wel, maar toch had ik een aantal fout in de van Mijn digitale wereld, een initiatief van het Ministerie van Economische zaken. Het doel van de campagne is mensen beter te leren internetten (vooral de rondsurfende digibeet). De internet bootcamp is een serieuze cursus over de onderdelen knoppenkennis, navigeren en oriƫnteren, informatie zoeken op het internet en het internet doelmatig gebruiken. Je kunt je instructeur zelf een naam geven. Hij geeft je feedback op de modules. Ook kun je gebruik maken van een hulplijn door het e-mailadres van een vriend of vriendin in te vullen. Denk je dat iemand anders de internet bootcamp harder nodig heeft, dan kun je deze ook doorsturen naar die persoon. De cursus hoef je niet in een keer af te maken. Je krijgt een wachtwoord zodat je bijvoorbeeld elke dag een onderdeel kunt doen.
Bekijk:
1 x actiesite
Laden...

1 reactie op “Internet bootcamp”

  1. Peter zegt:

    waarom kan ik geen 0 sterren geven, ik vind 1 ster teveel voor deze site

    treurig!

Mijn reactie