Take care now!

Merk: .nl URL | Bureau: Youngworks URL

Je wordt van je fiets gereden, krijgt een fles drank naar je hoofd geslingerd, je wordt dronken, verliest je voortanden, wordt seksueel gemarteld en om hieraan te ontsnappen spring je uit het raam waarbij je je been breekt, je kotst een hamburger vol met maden uit en alsof het allemaal nog niet genoeg is, wordt je ook nog aangevallen door een ontsnapte circusleeuw die je arm eraf bijt. ‘Nergens last van’… met een zorgverzekering van TakeCareNow. In het gepersonaliseerde filmpje op komen de risico’ van een avondje stappen voorbij (al zijn deze risico’s wel heel extreem). Na het filmpje kun je deze op je Hyvespagina plaatsen, doorsturen naar je vrienden en kun je een offerte voor een zorgverzekering aanvragen. TakeCareNow is de online zorgverzekering van Agis Zorgverzekeringen voor jongvolwassenen van 18 tot en met 30 jaar.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner
1 x video

Laden...

Mijn reactie