The YouFlickInMyHyveFace chase

Merk: Vodafone URL | Bureau: Achtung URL

Deze speurtocht is voor de echte netwerker en loopt dwars door verschillende social networks zoals Hyves, Twitter en Facebook. De YouFlickInMyHyveFace chase wordt gehost door Geenstijl.nl. Volg in een razend tempo de comments, tweets en krabbels want de speurtocht duurt maar een kwartier per dag. Gedurende twee weken zal er iedere dag minimaal een chase uitgezet worden. Je kunt op Hyves, Twitter en Facebook een alert instellen zodat je op de hoogte blijft. Ook kun je gratis een sms-alert instellen. De winnaars maken kans op een 360 Samsung 1 met 750 belminuten, 750 smsjes en 750 MB tegoed. Ook maken ze kans op een tweedehands auto (zo goed als nieuw). Je kunt nog twee dagen meedoen met de chase.
Bekijk:
1 x actiesite
Laden...

2 reacties op “The YouFlickInMyHyveFace chase”

 1. Daan zegt:

  De chase is telkens gestart op een andere website of -log. Op GeenStijl, maar ok bijvoordeeld op MobileCowboys of Hyped.

  Overigens deed ik gisteren mee, maar ondanks dat ik alle aanwijzingen opvolgde kreeg ik steeds een scherm waarop stond dat ik stappen had overgeslagen. Geen prijs dus…

 2. Leonieke zegt:

  Vind ‘m niet echt sterk.
  Te ingewikkeld, niet teasing…
  Had iets beters verwacht

Mijn reactie