Even Apeldoorn bellen

Merk: Achmea URL | Bureau: Nog niet bekend URL

In de ‘ LIVE’ campagne van kan iedereen een rol spelen. Tot 24 december waren er verschillende foto-momenten in Nederland waarbij je onder een vallend bankstel kon gaan staan, in een gebroken limousine kon zitten of met motor en al het cement in kon rijden. Inmiddels zijn de tien beste gekozen. Jij kunt een van deze tien foto’ als poster op je Hyvespagina plaatsten waarmee je kans maakt op een iPod Touch. Ook kun je een eigen webcamboodschap maken. Hiervoor heb je de krantenadvertentie (het logo van Centraal Beheer Achmea) nodig, deze houd je voor de webcam. Er verschijnt voor het logo een voorgevel van een huis met een mannetje die jouw boodschap probeert op te hangen. Als je de krantenadvertentie beweegt, wankelt de ladder waar het mannetje opstaat. Je kunt je boodschap via mail naar een vriend sturen.
Bekijk:
1 x actiesite
Laden...

1 reactie op “Even Apeldoorn bellen”

  1. Piet Miller zegt:

    Beetje gekunsteld allemaal.

Mijn reactie