Shit happens!

Merk: URL | Bureau: Doom&Dickson URL, URL, URL, URL, URL, URL

Ieder jaar ontwikkelt Stichting Consument en Veiligheid een vuurwerkcampagne om het aantal slachtoffers van ongevallen met vuurwerk terug te dringen. Deze keer wordt de campagne ‘Shit Happens’ gericht op de omstanders die slachtoffer worden. De campagnesite opent met een filmpje waarin een aantal jongens vuurwerk afsteken, een van de omstanders wordt geraakt door de vuurpijl. Je krijgt een waarschuwing dat het vervolg van de film schokkende beelden bevat. Kies je voor de kinderversie, dan kom je op Kinderspelletjes.nl terecht. Kun je de schokkende beelden wel aan, dan krijg je de rest van het filmpje te zien. Het slachtoffer wordt geopereerd. Als het verband van zijn hoofd af mag, vertelt de arts nog even dat ze een ander lichaamsdeel hebben moet gebruiken om zijn gezicht te herstellen. Ze hebben zijn kont hiervoor gebruikt, inclusief anus die nu fungeert als mond. Shit Happens! Je kunt het filmpje doorsturen naar vrienden of zelf een filmpje maken waarin jij (met foto) het slachtoffer speelt. Ook vind je tips op de site over hoe je veilig vuurwerk kunt afsteken.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner
1 x video

Laden...

1 reactie op “Shit happens!”

  1. Lieke zegt:

    Jammer alleen dat het uploaden van een foto (of per webcam) hier helemaal niet lijkt te werken…

Mijn reactie