Sneeuwballengevecht!

Merk: Chocomel URL | Bureau: Achtung URL

Doe mee met het grote Hot sneeuwballengevecht op Hyves. Plaats de gadget op je Hyvespagina, bekogel al je vrienden en nodig ze uit om mee te doen. In elke sneeuwbal die jij ontvangt kan een prijs zitten. Je kunt een 8-pack Chocomel Hot pads, vier kaartjes voor de Efteling, een Chocomel mokkenset, een Chocomel accessoire-set en een Vespa scooter winnen. Laat dus zoveel mogelijk vrienden jou bekogelen.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner
Laden...

2 reacties op “Sneeuwballengevecht!”

  1. Monique Krouweel zegt:

    Wie heeft er zin om mij te bekogelen en om bekogeld te worden door mij?? Ik zoek nog fanatieke mensen die graag prijzen willen winnen hiermee!!! Doe je mee via Hyves??

  2. Richard zegt:

    Is ICblog gehacked? Ik probeer een aantal sterren te geven maar op deze campagne kan dat niet (misschien staat ie daarom bovenaan, want echt goed is ie nie)

Mijn reactie