Archief van januari 2010


Lucky Calls

Merk: Vodafone URL | Bureau: Superheroes URL

Ter promotie van de Vodafone webwinkel kun je een telefoon winnen. In ‘Lucky Calls’ bel je het nummer van de telefoon naar jouw keuze. Zodra de telefoon overgaat, probeert Anouk (het meisje links in beeld) bij de telefoon te komen. Per telefoon doet ze dit op een andere manier. Heb je haar eenmaal aan de lijn dan stelt ze je een hele simpele vraag. Met het goede antwoord maak je kans op de door jou gekozen telefoon. Deze actie maakt een webshop een stuk leuker, maar let wel…voor het bellen betaal je gewoon het standaard tarief voor het gebruik van je telefoon.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x video

Doe de Diski

Merk: South Africa Tourism URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Diski is een dans die bedacht is vanwege het WK voetbal in Zuid-Afrika. Angelo, tweede van het programma So you think you can dance 2009, leert je in verschillende video’s stap voor stap hoe je de Diski moet dansen. Denk jij dat je het onder de knie hebt, maak dan een filmpje waarin jij alleen of met je vrienden de Diski zo origineel mogelijk danst. Je maakt kans op een rondreis van twee weken voor twee personen door Zuid-Afrika. Durf je ook nog eens spontaan te dansen op tv, dan maak je kans op die reis voor zes personen inclusief zes tickets voor de wedstrijd Nederland tegen Denemarken.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner
1 x video

TasMania op Hyves

Merk: Neckermann Reizen URL | Bureau: Nog niet bekend URL

De TasMania actie op Hyves van Neckermann is een soortgelijke actie als ‘pak de polo’. Je kunt tassen van andere deelnemers afpakken, zij ook van jou en je kunt je tassen verdedigen. De verdediging werkt als de ‘Balletje balletje truc’, je verstopt je tas in één van de drie koffers. De tegenstander moet raden in welke koffer de tas zit, heeft hij/zij het goed dan krijgt hij jouw tas en als hij/zij het fout heeft mag jij hem zelf houden. Degene die aan het eind van de actie de meeste tassen in zijn bezit heeft wint een Neckermann vakantie ter waarde van 1000 euro.
Bekijk:
1 x actiesite

Sportlife’s reddingsactie

Merk: Sportlife URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Red je vrienden uit de prijzenlawine van Sportlife. De actiesite opent met jouw Hyvespagina met de Sportlife lawine profielpimp. Als de lawine naar beneden komt (op de achtergrond) begint alles op de pagina te schudden en stort alles vervolgens naar beneden, inclusief je vrienden. Die moet je zo snel mogelijk met een helikopter zien te redden. Je takelt één vriend omhoog. Kom je in de top tien snelste reddingsactie’s, dan maak je kans op een Playstation, iPod Nano of een Sportlife muts.
Bekijk:
1 x actiesite

Gratis naar de bios

Merk: Kellogg’s Tresor URL | Bureau: Nog niet bekend URL

Op de verpakking van Kellogg’s Tresor maak je kans op een gratis bioscoopkaartje. Op de actiesite kun je je vrienden hierover tippen of je vrienden uitnodigen om met je mee te gaan naar de bios. Ook kun je kans maken op tien extra kaartjes door een prijsvraag te beantwoorden.
Bekijk:
1 x actiesite