Conti oranje Karavaan

Merk: URL | Bureau: URL

Met het WK voetbal in Zuid-Afrika in zicht, introduceert WK-sponsor Continental de conti oranje karavaan game. Je reist in drie spelonderdelen van Nederland, door Europa en Afrika naar Johannesburg. Het eerste onderdeel bestaat uit een simpele autorace waarin je op tijd moet zijn voor de boot naar Afrika. In het tweede onderdeel moet je drie vragen over het WK goed beantwoorden. Bij het laatste onderdeel zijn de voetballen van de spelers uit hun tassen gevallen en jij moet ze daar weer in schieten. Onder de beste deelnemers wordt twee keer een volledig verzorgde reis naar Afrika voor twee personen verloot inclusief twee kaartjes voor de wedstrijd Nederland-Denemarken op 14 juni 2010.
Bekijk:
1 x actiesite
Laden...

1 reactie op “Conti oranje Karavaan”

  1. afca zegt:

    Ik snap mijn god niet hoe mensen zulke hoge scores kunnen halen bij deel 2, de wk quiz. Als je de vragen al op zijn snelst beantwoord, haal je 3200 pnt, en echt geen 3400+ punten… heel vreemd

Mijn reactie