Madame Tre Sesti

Merk: URL | Bureau: Achthung URL

Ben jij klaar voor een 360reading van Madame Tre Sesti? De online waarzegster van Vodafone 360 geeft verschillende readings op gebied van liefde, sociale gezondheid en werk. Om jou te lezen, maakt ze gebruik van de sociale netwerken Hyves, Facebook, Twitter en LinkedIn, daar valt namelijk genoeg informatie te vinden. Voor elke lezing heeft ze een andere machine waarmee ze de antwoorden verkrijgt. Tussendoor kun je je vrienden op de hoogte stellen door op je sociale netwerken berichten te plaatsen over de uitslagen van je readings. Vodafone probeert met deze campagne de online dienst 360 onder de aandacht te brengen waarin je onder andere je (sociale) netwerken bij elkaar kunt brengen.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x video

Laden...

Mijn reactie