Weekendje met Batavus

Merk: URL | Bureau: URL

Boek een arrangement bij Bilderberg op Batavus.nl. Het arrangement bestaat uit twee overnachtingen en je kunt gebruik maken van een Batavus fiets met trapondersteuning. Besluit je daarna een van de geselecteerde Batavus fietsen met trapondersteuning aan te schaffen, krijg je het bedrag van het arrangement ter waarde van 129 euro teruggestort op je rekening. Op de site vind je een aantal video’s over de Batavus fietsen en je kunt een kijkje nemen in de zes verschillende Bilderberg hotels.
Bekijk:
1 x actiesite
Laden...

4 reacties op “Weekendje met Batavus”

 1. de swart zegt:

  wij hebben batavus jakymo ecay ion fietsen besteld,geld dan dit arangement ook nog,als we daarna naar bilderberg gaan/
  met vr. gr.

 2. j.p.b.gaertner zegt:

  wij hebben een Padova Easy Supreme gekocht,kunnen we ook een weekend
  Bilderberg declareren.

 3. Ria Bremer zegt:

  ik heb net een batavus Easy Supreme gekocht bij van der Linde Texel op 12-04-2010 kan ik ook een bilderberg arangement krijgen

 4. Lieve van Remoortel-Malfliet zegt:

  Mijn man en ik genoten van een Batavus Easy arrangement in Bilderberg Kasteel ’t Kerckebosch begin augustus 2010. Ik denk eraan een Batavus elektrische fiets aan te schaffen in mijn woonplaats (België).
  Op de kortingsbon treffen wij nu in kleine lettertjes vermeld dat de actie alleen zou gelden voor “mensen met een Nederlands (post)adres”.
  Van deze discriminerende voorwaarde werden wij niet op voorhand ingelicht. Ik meen dan ook dat ik na aankoop aanspraak kan maken op € 129 retour.

  L.van Remoortel-Malfliet
  Marktplein 22
  9220 Hamme (België)

Mijn reactie