Snelle pegels verdienen?

Merk: URL | Bureau: URL

Belastingdienst Teruggave Jongeren heeft drie fake uitzendbureaus in het leven geroepen: Snellepegels.nl, Vluggeflappen.nl en Bigbigbucks.nl. Alle drie de sites openen met een welkomsfilmpje waarin verteld wordt dat je veel geld kunt verdienen in een half uur tijd. Klik je op de button die tevoorschijn komt aan het eind van het filmpje, dan word je doorgestuurd naar Belastingdienst.nl/jongeren. Op deze site verschijnt een pop-up waarin wordt opgebiecht dat de uitzendbureaus fake zijn en dat je snel geld kunt verdienen door je belasting terug te vragen.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x actiesite
1 x actiesite
1 x actiesite
1 x banner
Laden...

3 reacties op “Snelle pegels verdienen?”

 1. hassan zegt:

  Een doortrapt grap van de Belastingdienst, helemaal van deze tijd waar mensen op een valse manier verleid worden!
  Korton, beneden peil voor een regeringsinstantie!

 2. Henk zegt:

  Erg toffe actie van de fiscus. Wat jammer dat de websites nu offline zijn gegaan.

 3. Kees Vermeer zegt:

  Toch leuke actie zo voor de werk carrière van de jeugd! Ik herinner me deze reclames nog goed omdat mijn eigen zoon er toen mee kwam, hij zat weliswaar in zijn eerste studentenjaar, maar toch enkele honderden euro’s teruggekregen!

Mijn reactie