Archief van mei 2010


Billen Bloot

Merk: Greenpeace URL | Bureau: Pool Worldwide URL

Greenpeace is een campagne gestart voor, uiteraard, een beter milieu. Met deze groene vergelijking van politieke partijen gaan de lijsttrekkers letterlijk met de billen bloot. Na een korte striptease refereert het nummer op de billen naar hun plaats op de groene ranglijst en wordt er een lijstje opsommingen gegeven van milieustandpunten. Op de Greenpeace website is een uitgebreider overzicht te vinden van deze standpunten.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x video

Borrelnootjes

Merk: Duyvis URL | Bureau: Red Urban URL

Op Hyves kan je jezelf mee laten spelen in de nieuwe Duyvis reclame. Upload je foto, plaats je mond en kies een haarstijl. Vervolgens nodig je zoveel mogelijk vrienden uit om mee te spelen in de reclame met iPhoneys, Wikes en Rommelnootjes. Hoe meer vrienden en hoe leuker je reclame des te meer kans je maakt om ook daadwerkelijk met jouw vrienden op tv te komen.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x video

Hollandsche Waaren

Merk: Douwe Egberts URL | Bureau: Lostboys URL

Douwe Egberts lanceert haar nieuwe, ouderwetse assortiment mokken, kopjes en bewaarblikken met het Hollandsche Waaren spel. Door je Douwe Egberts verpakking met je webcam te scannen krijg je toegang tot de spellen Kop Kegelen en Mok Mikken. Maak vervolgens met je verpakking en score de leukste foto en maak kans op een van de zes Douwe Egberts fietsen. Met vier van de Douwe Egberts verpakkingen krijg je ook nog eens korting op het nieuwe assortiment.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner
1 x video

Women in Control

Merk: Crystal Clear URL | Bureau: Rhinocreations URL, Brand New Telly URL

Crystal Clear is samen met Plan Nederland het Women in Control fund begonnen. Vrouwen in ontwikkelingslanden krijgen via microkredieten steun in hun werk en dagelijks bestaan. Het geld voor deze microkredieten wordt verworven via de Crystal Clear producten maar ook via workshops, georganiseerd door Crystal Clear. Een aantal van deze workshops worden gegeven door BN’ers en via eBay kun je hier op bieden. De opbrengst van elke workshop gaat naar het Women in Conrol fund, dus de workshops van onder andere Sacha de Boer en Daphne Bunskoek zijn het dubbel waard.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner
1 x banner
1 x video

WK Polonaise

Merk: Bol.com URL | Bureau: Buro Knapzak URL, Etcetera URL

Langzaamaan beginnen de oranje gekleurde campagnes op te komen. Zo ook bij Bol.com. Bij Bol kun je samen met andere klanten deelnemen aan de WK polonaise naar Zuid-Afrika. Maak, upload of importeer je foto, creëer je eigen personage met kleding, hoed of pruik en plaats hem achteraan de polonaise. Prijzen zijn een Philips Led TV, iPod Nano’s en CD’s van André Hazes. Om kans te maken op deze prijzen moet je naast het deelnemen van de polonaise ook twee opdrachten doorlopen die tijdens de tocht naar Johannesburg voorbij komen. Bovendien is er voor elke deelnemer gratis twee maanden Sport1 indien je digitale TV hebt.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner