Star Wars

Merk: URL | Bureau: URL

Nu de marktpositie van TomTom begint te slinken door de concurrerende gratis software van onder andere Google, komt TomTom met een serie speciale navigatiestemmen. De hoofdrolspelers van kunnen voor €9,95 jou de goede kant op wijzen. Momenteel zijn C-3PO en Darth Vader verkrijgbaar en de komende twee maanden komen daar Yoda en Han Solo bij.
Om het interessanter te maken is er een TomTom Star Wars-spel aan toegevoegd. Je kunt kiezen tussen Yoda of Darth Vader als leermeester voor het beheersen van de Force. Houdt jij de TomTom lang genoeg omhoog en haal je een Force percentage van meer dan zestig procent? Dan maak je kans op een speciale TomTom of tien Yoda navigatiestemmen.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner
1 x video

Laden...

1 reactie op “Star Wars”

  1. Bart Martens zegt:

    Ik vraag me af in hoeverre de gratis alternatieven op dit moment al een echte bedreiging zijn voor het voortbestaan van TomTom.

    TomTom heeft jarenlang alleen de geïntegreerde kastjes verkocht en de ontwikkeling van software voor op PDA’s en telefoons links laten liggen omdat dit maar een fractie van omzet betrof.

    Natuurlijk kunnen de extra mogelijkheden die je verkoopt bij je product een leuke bron van inkomsten zijn, maar zal dit het nieuwe businessmodel gaan worden? Schuift het zwaartepunt nu echt naar de smartphones, of blijft TomTom zich richten op hun eigen geïntegreerde kastje?

    Het is in ieder geval een markt die hard in beweging is.

Mijn reactie