Urban Athletics

Merk: Stichting Amsterdam Atletiek | Bureau: CCCP URL | Makers: Toon ▼

Met drie originele filmpjes moeten jongeren in Amsterdam worden aangemoedigd om aan atletiek te gaan doen bij een club.
Bekijk:
3 x video
1 x website


Laden...

1 reactie op “Urban Athletics”

  1. Jori de Ruiter zegt:

    Net deze campagne van CCCP bekeken, hulde voor de filmpjes, knap gemaakt. De site ben ik minder enthousiast over, weer de obligate nieuwsbrief… en dan de tekst ‘enthousiast geworden’ die niet klikbaar is, moet ik naar het kaartje waar ik vervolgens op sites van lokale verenigingen kom. Dat is een gemiste kans, waarom niet meteen (centraal) afvangen met een inschrijfmogelijkheid. Zo raak je mensen kwijt en dat is zonde. De YouTube filmpjes zijn omstreeks 27 augustus gepost en hebben tussen de 1200 en 1800 kijkers gehad. Dat lijkt me wat mager, lig ook aan de karige manier waarop ze een beschrijving meekregen op YouTube en de te beperkte ‘tags’ die zijn meegegeven. Wel eens aan Nederlandse taggings gedacht? lopen, rennen, marathon, loop, et cetera. Meeste mensen in NL spreken namelijk Nederlands en zoeken daar ook nog op, ook op YouTube. Jori.

Mijn reactie