Archief van januari 2009


Stijlvolle Toyota Test

Merk: Toyota URL | Bureau: Reason Why URL dpdk URL | Credits: Toon ▼

Eerder deze week zagen we dat de Ford Ka zich met een leuke spontane campagne op vrouwen richt. Ook Toyota heeft voor deze strategie gekozen. Zo worden alle modellen door Vicki (bekend als presentatrice van Top Gear en Fifth Gear en voormalig race-instructeur) getest. In het bijzonder de Toyota iQ. Voor dit model is er zelfs een filmpje gemaakt waarin Vicki het model test met twee verwende dames uit de serie ‘Echte Gooische Meisjes’. In deze serie houden de meisjes zich voornamelijk bezig met het kopen van dure kleren en daarom testen ze de iQ in een drukke winkelstraat. Zo is het model erg klein, zuinig en stabiel (en makkelijk in te parkeren).
Bekijk:
1 x actiesite
1 x rectangle
1 x rectangle
1 x rectangle
1 x banner
1 x overlay

Drop da Banana

Merk: X-travel URL | Bureau: dpdk URL YoungWorks URL | Credits: Toon ▼

Misschien ken je de viral ‘Boeing 737 lands on mediterranean sea’ nog wel, wat met 2.000.000 views een grote hit was op Youtube. In deze viral was te zien hoe een vliegtuig op zee landde, waarna er met veel plezier jongeren in zwemkleding uitsprongen. Als vervolg op deze viral komt X-travel nu met het ‘fire helicopter accident’. Hierin schept een helikopter water uit de zee waarmee hij een barbecuebrandje wil blussen. Per ongeluk neemt de helikopter twee jongens op een opblaasbare banaan mee omhoog. Als de helikopter het water loslaat, vallen de jongens in een zwembad. Het opspattende water blust het vuurtje in de barbecue die daarnaast staat. Bij deze campagne hoort ook een game waarin jij de helikopter bestuurt. Hier probeer je de jongens precies in het zwembad te laten vallen. Leuk aan de game is dat als je het zwembad mist, je in een filmfragment te zien krijgt waar de banaan dan wél terecht kwam. Enfin, kijk zelf maar even..

Bekijk:
1 x actiesite
1 x video

Al voorbereid op een noodsituatie?

Merk: Denk Vooruit URL | Bureau: ARC URL | Credits: Toon ▼

Wat doe je als de verwarming het niet meer doet, de stroom voor een langere tijd uitvalt of er geen water meer uit de kraan komt? Omdat we het in Nederland allemaal zo goed voor elkaar hebben, vergeten we wat voor noodsituaties zich kunnen voordoen. Daarom heeft Denk Vooruit een noodpakket samengesteld. Maar wat zit hier eigenlijk allemaal in? Op heeftualeennoodpakket.nl staat een game waarin je een selectie maakt uit de onderdelen waarvan jij denkt dat ze in het noodpakket zitten. Zo komen er op een lopende band allerlei handige producten langs zoals een verbanddoos, een zaklamp en lucifers. Als jij de exacte inhoud van het noodpakket hebt verzameld, maak je kans op je eigen noodpakket ter waarde van 90,- euro.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner

De op afstand bestuurbare Skoda Octavia

Merk: Skoda URL | Bureau: ACHTUNG! URL | Credits: Toon ▼

Omdat bijna alle auto’s een eigen actiesite hebben, kan de nieuwe Skoda Octavia natuurlijk niet achterblijven. Daarbij wist Skoda mijn aandacht ook nog eens goed vast te houden. Ergens in Nederland staat een op afstand bestuurbare Skoda Octavia. Via de actiesite kan iedereen deze auto bedienen. Zo kun je hem onder andere laten toeteren, praten, de motor starten of de lampen aandoen. Als je dit zelf ook wilt uitproberen moet je er wel wat tijd voor uittrekken gezien de grote hoeveelheid wachtenden voor je. Als je dan eenmaal aan de beurt bent, heb je een minuut om de auto te besturen. En dan is het wel te hopen dat er in die zestig seconden net een voorbijganger langs komt die je kunt laten schrikken..
Bekijk:
1 x actiesite

Werken bij de luchtmacht?

Merk: Koninklijke Luchtmacht URL | Bureau: ARA Advertising URL | Credits: Toon ▼

Wil jij weten hoe het voelt om een apache of F-16 vlieger te zijn? Op luchtmachtbase-x.nl kan iedereen dit uitproberen zonder de zware tests van de luchtmacht te hoeven doorstaan. Het geheel is mooi vormgegeven en bevat uitgebreide informatie. De site bestaat uit een kaart van de luchtmachtbasis. Leuk hieraan is dat je op de gebouwen kunt klikken en videoboodschap ontvangt over de activiteiten in het desbetreffende gebouw. Er is ook informatie beschikbaar over alle andere beroepen bij de luchtmacht; van brandweer tot luchtverkeersleider. Voor iedereen die F-16 vlieger wil worden is er meer dan alleen een informatiefilmpje. In de game Dogfight Simulation Battle kun je je vrienden uitdagen om in een F-16 zoveel mogelijk punten te score door de ‘Bandit’ te beschieten.

Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner
1 x banner
1 x banner