Al voorbereid op een noodsituatie?

Merk: URL | Bureau: URL | Credits: Toon ▼

Wat doe je als de verwarming het niet meer doet, de stroom voor een langere tijd uitvalt of er geen water meer uit de kraan komt? Omdat we het in Nederland allemaal zo goed voor elkaar hebben, vergeten we wat voor noodsituaties zich kunnen voordoen. Daarom heeft Denk Vooruit een noodpakket samengesteld. Maar wat zit hier eigenlijk allemaal in? Op heeftualeennoodpakket.nl staat een game waarin je een selectie maakt uit de onderdelen waarvan jij denkt dat ze in het noodpakket zitten. Zo komen er op een lopende band allerlei handige producten langs zoals een verbanddoos, een zaklamp en lucifers. Als jij de exacte inhoud van het noodpakket hebt verzameld, maak je kans op je eigen noodpakket ter waarde van 90,- euro.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner
Laden...

Mijn reactie