Drop da Banana

Merk: URL | Bureau: URL URL | Credits: Toon ▼

Misschien ken je de viral ‘Boeing 737 lands on mediterranean sea’ nog wel, wat met 2.000.000 views een grote hit was op . In deze viral was te zien hoe een vliegtuig op zee landde, waarna er met veel plezier jongeren in zwemkleding uitsprongen. Als vervolg op deze viral komt X-travel nu met het ‘fire helicopter accident’. Hierin schept een helikopter water uit de zee waarmee hij een barbecuebrandje wil blussen. Per ongeluk neemt de helikopter twee jongens op een opblaasbare banaan mee omhoog. Als de helikopter het water loslaat, vallen de jongens in een zwembad. Het opspattende water blust het vuurtje in de barbecue die daarnaast staat. Bij deze campagne hoort ook een game waarin jij de helikopter bestuurt. Hier probeer je de jongens precies in het zwembad te laten vallen. Leuk aan de game is dat als je het zwembad mist, je in een filmfragment te zien krijgt waar de banaan dan wél terecht kwam. Enfin, kijk zelf maar even..

Bekijk:
1 x actiesite
1 x video

Laden...

Mijn reactie