Werken bij de luchtmacht?

Merk: URL | Bureau: URL | Credits: Toon ▼

Wil jij weten hoe het voelt om een apache of F-16 vlieger te zijn? Op luchtmachtbase-x.nl kan iedereen dit uitproberen zonder de zware tests van de luchtmacht te hoeven doorstaan. Het geheel is mooi vormgegeven en bevat uitgebreide informatie. De site bestaat uit een kaart van de luchtmachtbasis. Leuk hieraan is dat je op de gebouwen kunt klikken en videoboodschap ontvangt over de activiteiten in het desbetreffende gebouw. Er is ook informatie beschikbaar over alle andere beroepen bij de luchtmacht; van tot luchtverkeersleider. Voor iedereen die F-16 vlieger wil worden is er meer dan alleen een informatiefilmpje. In de game Dogfight Simulation Battle kun je je vrienden uitdagen om in een F-16 zoveel mogelijk punten te score door de ‘Bandit’ te beschieten.

Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner
1 x banner
1 x banner
Laden...

Mijn reactie