Topcoach worden met Telesport & Hyves

Merk: Telesport URL Hyves URL | Bureau: Sportdreams URL | Credits: Toon ▼

Met al vijftigduizend deelnemers is de voetbalmanagement game van Telesport & een groot succes. Stel vier weken lang het optimale Eredivisie-elftal samen waarbij je kunt kiezen uit alle spelers van de Eredivisie. Hoewel de derde periode al bezig is, kun je nog gewoon deelnemen aan de vierde (en laatste) periode. Daarnaast zijn er elke week mooie prijzen te winnen. Door middel van de Hyves-gadget kun je de behaalde resultaten tonen en vergelijken. Want uiteindelijk gaat het er natuurlijk om aan je collega’ of vrienden te laten zien dat jij het meeste verstand van voetbal hebt.
Bekijk:
1 x microsite
1 x Hyves
1 x banner
Laden...

2 reacties op “Topcoach worden met Telesport & Hyves”

 1. Ferdi zegt:

  ik zou graag op te hoogte gehouiden willen worden waarneer ik me kan aanmelden weer bij top coach al vast bedankt

 2. jack goosens zegt:

  goedemiddag
  sinds 2 weken vul ik de compititie stand in op de webssite van heyves eredivisie telesport speelronde 2 van vorige week,kom ik punten tekort
  en dat gaat om de wedstryden psv-rkc 1-0
  feyenoord-roda jc 3-0
  fctwente az 2-0
  die pnt van die wedstrijden heb ik er niet bij gekregen terwijl ik ze toch goed geraden heb,weet natuurlijk niet of ik wel de juiste persoon heb,die daar over gaat,hopelijk kan ik er die pnt toch nog bij krijgen,hopelijk hoor ik nog wat van jullie gegr j,goosens raalte

Mijn reactie