Ontdek je lichaam met Sense

Merk: Nederland URL URL | Bureaus: URL URL | Credits: Toon ▼

Vorige week is de campagne Sense.info gelanceerd. De website, geïnitieerd door het Ministerie van VWS en een samenwerkingsverband tussen , de Rutgers Nisso groep, de GGD, het RIVM en ZonMW, beantwoordt vragen over seksualiteit, seksuele gezondheid en verliefdheid. Op de site staan de ‘sekstestdummies’ centraal waarmee informatie wordt gegeven over het lichaam. Ontdek de lekkere plekjes door de dummies uit te kleden en met je muis over hun lichaam heen te gaan. De digitale deskundige vertelt de bezoeker meer over wat jongens en meisjes lekker kunnen vinden tijdens het vrijen. De site is gelanceerd vanuit een, volgens dpdk, toenemende behoefte aan informatie over seksualiteit. Daarom kun je hier ook terecht voor informatie over voorbehoedsmiddelen, soa’ en zwangerschap.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner
Laden...

Mijn reactie