Archief van april 2009


Zoooo veel voordeel bij Telfort

Merk: Telfort URL | Bureau: Ottonico URL | Credits: Toon ▼

Een opmerkelijke driedelige banner van Telfort op geenstijl.nl. Vanuit de skyscraper loopt Tim (het karakter) over naar de ractangle. Hier wordt hij verrast door ‘Zooooooo veel voordeel’ dat hij rood aanloopt en zijn hoofd ontploft. Intussen loopt zijn spreekballon vanuit de rectangle door naar de leaderboard. Na de ontploffing loopt hij zonder hoofd dezelfde weg weer terug. Via de banners wordt je naar de online game geleid. Je moet Tim enthousiast maken over ‘Zoooooo veel voordeel’ van Telfort. Hiervoor moet je simpelweg zo vaak mogelijk je spatiebalk intikken. Met de hoogste score maak je kans op een Sony Ericsson C905. Erg slordig is dat de game nog loopt en er een prijs wordt beloofd, terwijl de actieperiode, volgens de algemene voorwaarden, 5 april al afliep.

Wie is jouw hartmaatje?

Merk: Becel URL | Bureau: Nog niet bekend URL | Credits: Toon ▼

Een kleine test van Becel welk product het best bij jou past. Wil je je cholesterol verlagen of let jij meer op de calorie├źn? Becel heeft snel het pakje boter gevonden dat het beste bij jou past. Dit is jouw hartmaatje. Na het maken van de test en het invullen van wat gegevens, maak je kans op een wellness dag voor twee personen. Op de actiesite kun je ook een hartenwens versturen. Je upload hiervoor een foto van jezelf en van iemand waarnaar je de wens stuurt. Je doet samen een dansje op een remix van ‘i’ll keep on searching for the way to your heart’ in een een animatievideo.
Bekijk:
1 x actiesite

Heineken by you!

Merk: Heineken URL | Bureau: FITZROY URL | Credits: Toon ▼

Je hoeft op een verjaardag niet meer aan te komen met een saaie boekenbon, maar gewoon met een six-pack Heineken. Op jouwheineken.nl ontwerp je een persoonlijk flesje als kado voor je vader, zus of gewoon voor jezelf. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s zoals ‘verjaardag’ en ‘vaderdag’. Na de ontwerpsessie bestel je je eigen six-pack. Binnen vijf dagen kun jij je vrienden een Heineken aanbieden designed by you!
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner
1 x banner

Zoek de App

Merk: T-mobileURL | Bureau: Nog niet bekend URL | Credits: Toon ▼

T-mobile breidt de eerder genoemde app-campagne verder uit met een online game op Hyves. Je moet hier zo snel mogelijk de juiste apps vinden. Hoe sneller je bent des te meer punten je verdient. Als je de goede app hebt gevonden, krijg je ook nog wat korte informatie over de app. Zoals bij elke Hyvesgame kun je je vrienden uitnodigen om het tegen ze op te nemen.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner

Werk samen met HP

Merk: HP URL | Bureau: Adrime URL, Publics URL | Credits: Toon ▼

Op nu.nl staat een originele banner van HP. Deze bestaat uit een rectangle en een mousechaser vanuit een button. Aan jou de taak om de ‘missing link’ vanuit de button in de rectangle te plaatsen. Doe je dit niet, dan gebeurt dit na tien seconden automatisch.
Bekijk:
1 x website
1 x ractangle
1 x button