Zoooo veel voordeel bij Telfort

Merk: URL | Bureau: URL | Credits: Toon ▼

Een opmerkelijke driedelige banner van Telfort op geenstijl.nl. Vanuit de skyscraper loopt Tim (het karakter) over naar de ractangle. Hier wordt hij verrast door ‘Zooooooo veel voordeel’ dat hij rood aanloopt en zijn hoofd ontploft. Intussen loopt zijn spreekballon vanuit de rectangle door naar de leaderboard. Na de ontploffing loopt hij zonder hoofd dezelfde weg weer terug. Via de banners wordt je naar de online game geleid. Je moet Tim enthousiast maken over ‘Zoooooo veel voordeel’ van Telfort. Hiervoor moet je simpelweg zo vaak mogelijk je spatiebalk intikken. Met de hoogste score maak je kans op een C905. Erg slordig is dat de game nog loopt en er een prijs wordt beloofd, terwijl de actieperiode, volgens de algemene voorwaarden, 5 april al afliep.
Laden...

Mijn reactie