Archief van mei 2009


Een rondje voor Pinkpop

Merk: Brand bier URL | Bureau: Media Republic URL | Credits: Toon ▼

Veertig jaar Pinkpop, daar moet natuurlijk op gedronken worden. In deze game van Brand bier moet jij de biertjes zo vol mogelijk naar je vrienden zien te krijgen. Je loopt door de menigte en moet dus goed uitkijken. Met je muis ontwijk je de mensen en vang je het bier dat je onderweg verliest op. Hoe voller je biertjes, hoe hoger je score. Je maakt kans op kaarten voor Pinkpop, een Brand beertender of het boek Veertig jaar Pinkpop. Het is een lastig spelletje als je het mij vraagt, maar aan de high score te zien ligt dat niet aan het spelletje…
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner

Ik hou van jou..?

Merk: SP URL | Bureau: Thonik URL | Credits: Toon ▼

De SP mikt wederom op een viral voor hun campagne voor de Europese verkiezingen op 4 juni. De viral is gepersonaliseerd uiteraard, maar ditmaal wordt je naam óók gefluisterd door een aantal Europeanen die je de liefde verklaren met de woorden ‘ik hou van jou’. De boodschap; ‘Niet te klef, he! Nederland wil minder Brussel’. Inclusief Europa-onvriendelijke Tell-A-Friend- functie aangezien jij als verstuurder geen inzicht hebt in het bericht dat namens jou gestuurd wordt. En dat is tegen de regeltjes.
Bekijk:
1 x actiesite

Klopt het 3X?

Merk: 3X Kloppen URL | Bureau: Twist URL | Credits: Toon ▼

Wat weet jij over veilig internetbankieren? In deze banner van 3XKloppen.nl moet je de vraag van de dag, over veilig internetbankieren, beantwoorden. Met een goed antwoord maak je kans op een beveiligingssysteem voor je huis of een antivirus softwareprogramma. Als je het mij vraagt ogen de banner en de site niet serieus genoeg voor dit onderwerp.
Bekijk:
1 x website
1 x banner

Verkoop met T-sell show

Merk: T-Mobile URL | Bureau: QNH Interactive URL | Credits: Toon ▼

Smeer je vrienden een telefoon van T-Mobile aan met jouw T-sell show. De show wordt gepresenteerd door een man met een nep Engels accent. Als gast komt er nog even een T-Mobile expert voorbij om te vertellen over het relax-abonnement van T-Mobile. Daarna kun je je Hyves-vrienden uitnogigen voor jouw T-sell show.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner

Spoel je geheimen door

Merk: Danone Activia URL | Bureau: Evident Interactive URL | Credits: Toon ▼

Een geheim kan soms letterlijk en figuurlijk in de weg zitten. Op Toiletgeheimen.nl kun je geheel anoniem je grootste, meest gênante toiletgeheim delen. Jouw geheim typ je op een stukje wc-papier wat je vervolgens doorspoelt. Per dag worden vijf geheimen uitgekozen en op een tegeltje in het toilet op de actiesite geplaatst. Na het delen van jouw geheim word je doorverwezen naar Activia.nl voor meer informatie over de producten.
Bekijk:
1 x actiesite
1 x banner