Daar kun je mee thuis komen

Merk: Ministerie van Verkeer en Waterstaat URL | Bureau: Roorda URL | Credits: Toon ▼

Op verschillende evenementen deze zomer staat de BlaasBob-game. In deze game moet je de ballen in een doel blazen. Je hoeft zelf niet te blazen, dat kun je deze keer overlaten aan een bladblazer. Foto’ van de evenementen en de game staan op de site, waar je de game ook kunt spelen. Online moet je de bal zo lang mogelijk hooghouden met een bladblazer. In het tweede spelletje moet je de ballen vangen en vervolgens door één van de gaten schieten. Met de game zijn prijzen te winnen, al is op de site niet te vinden waar je kans op maakt.
Bekijk:
1 x actiesite
Laden...

1 reactie op “Daar kun je mee thuis komen”

  1. Hoppa zegt:

    Bureau is Roorda – http://www.roorda.nl

Mijn reactie